Fehérvár Local

Fehérvárról, ahogy a hírekben nem olvashatsz róla.

Friss topikok

  • aranyláz: Amit elmondtál azzal nagyjából egyetértek, de azt nem tudom, mennyire jellemző ez máshol is. Azért... (2011.05.27. 09:00) Élehetetlen város Flour Tomival

Utolsó kommentek

Városgondnokból TV-igazgató - Van, aki mindenhez ért

2011.05.03. 10:35 | fehervariak | Szólj hozzá!

Címkék: politika sajtó fehérvár

Bozai István a Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatója. Nem nagyon találkoztam a sajtóban a nevével, legalábbis abbéli minőségében nem, hogy újságíró vagy tévés szakember lenne. (Ja, igen. A Médiacentrum csakúgy, mint országosan lefedi a helyi tévét, amelyre a Fidesz hatalomra kerülése után rátoltak egy olvashatatlan újságot és egy rádiót, amiről szerintem senki nem tud semmit.)

Bozai István Székesfehérvár városgondnoka. A Fehérvár Médiacentrum honlapján található elérhetősége, hivatalos e-mail címe is ezt jelzi (legalább a látszat kedvéért adhattak volna neki egy TV-s elérhetőséget). Emberünk szakmáját tekintve villamosmérnök és közgazdász, de a sportot is nagyon szereti: a Sóstói Stadion Kft. ügyvezetője is egyben.

Az ember, aki mindenhez ért. Csak az a baj, hogy televíziót eddig csupán a nappalijában látott. Talán is ezért is nézhetetlen (még mindig) a helyi tévé.

Gondolom azt már említenem sem kell, hogy mindez Cser-Palkovics irányítása alatt történik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fehervari.blog.hu/api/trackback/id/tr692873973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása